RRB NTPC 28th April 2016 Question Paper , Answer key

By | April 28, 2016

RRB Questions 28 April 2016 Answer Key Railway NTPC Online Exams 2016

RRB NTPC 27th & 28th April 2016 Question Paper , Answer key

RRB Questions 28 April 2016 Answer Key Railway NTPC Online Exams 2016 – RRB NTPC 27th & 28th April 2016 Question Paper . Railway NTPC (28.04.2016) GK Question paper with Paper Solution Download Online RRB Non Technica CEN 03/2015 Answers . RRB question paper 28 April is on here. Railway Non Technical Popular Categories (NTPC) – RRB NTPC 28 April & 27 April 2016 Exam . Railway NTPC RRB GK Questions Asked on 28 April 2016 1st Shift.  RRB NTPC 28th April 2016 1st , 2nd & 3rd shift Question Paper with answer. RRB NTPC 28 April 2016 1st shift Question Paper – RRB NTPC 28 April 2016 Question Paper Analysis and Exam Review. RRB NTPC 28th April 2016 1st , 2nd & 3rd shift Question Paper .

RRB NTPC 28 April 2016 Question Paper 3rd Shift Key Pdf  , RRB 28 April 2016 Answer Key Shift 1 Shift 2 Shift 3, RRB NTPC 22 April Questions (3rd Shift) ,RRB NTPC Exam date 28 April 2016 Question Paper, RRB NTPC 28 April 2016 2nd Shift Question Paper & Key, RRB NTPC 28th April 2016 Asked Questions for 1st 2nd & 3rd Shifts Railway CBT Question Papers & Answer Key, rrb question paper 7 april 2016,rrb question paper 5 april 2016,rrb question paper 6 april 2016,rrb gk questions pdf,rrb question paper 3 april 2016,rrb question paper 4 april 2016,rrb ntpc 7 april paper,rrb question paper 2 april 2016

, RRB NTPC Exam date 28 April 2016 Question Paper … only in 3rd Shift)

RRB NTPC 28th April 2016 3rd shift Question Paper – Railway RRB NTPC GK Questions Asked on 28 April 2016 Online Exam with Answer Key  . RRB GK Questions  morning shift and evening shift of 28 April 2016 / Railway CBT Online Exam Non Technical Paper 28.04.2016 … Railway Recruitment Board – RRB gk questions CBT NTPC 2016 with the answer are available here.RRB NTPC GK Questions 28th April 2016 Online Exam.

Download here Rrb 28 April paper , rrb exam held on 28 april , ntpc 27th april , rrb ntpc 28 April 2016 questions , rrb questions 28 April 2016 in 2nd sift ,28 april rrb exam question paper , rrb questions and answers pdf free download, rrb questions 2015, rrb interview questions , rrb ntpc 17 april paper , rrb ntpc 13 april paper , Rrb ntpc 20 april paper ,rrb ntpc 15 april paper , 22 april 2016 rrb paper, RRB NTPC Answer Key 2016, RRB gk questions CBT NTPC 2016

Download RRB 28 April 2016 Evening Shift Answer Key , RRB NTPC Answer Key for 28 April 2016 , Railway Non Technical 28.04.2016) Question Asked Morning Slot , RRB 28 April GK Questions , 27 April 2016 RRB Answer Key Online Exam , 28 April Railway Exam Questions , RRB NTPC GK Asked Questions 28 april 2016 shift-1 & shift-2 Paper & Answers are given in this post .

RRB Questions 28 April 2016 Answer Key Railway NTPC Online Exams 2016

1) Jaistambh is located at?

Answer : Raipur.

2) How number of teams played in 2016, World Twenty- Twenty women world cup?

Answer : 10.

3) Duodenum is a ?

Answer : Small intestine.

4) Among the following which is digestive acid?

Answer : HCL.

5) Sun consists of ( Major) ?

Answer : Hydrogen and Helium.

6) What is Allahabad old name?

Answer : Prayag.

7)  Who is H S Prannoy ?

8) In which year Gandhi started Dandi march?

Answer : 1930.

9) Which of following is a Dwarf planet ?

10) Shift key in keyboard is application for?

11) Who was appointed as NSA adviser?

Answer : Ajit Doval.

12) Among the following, which is not a Cancer?

13) The UN ship lost in 1985 and found in 2015, what is it’s name?

14) FTP stands for?

Answer : File transfer protocol.

15) IUCN stands for?

Answer : The International Union for Conservation of Nature and Natural Resources.

16) Name the scientist who invented Atom bomb?

17) Nagaland’s official language?

Answer : English.

RRB question paper 28 April is on here. Railway Non Technical Popular Categories (NTPC) – RRB NTPC 16th 18th, 19th & 22 April & 26 April/27 april  Question Paper Analysis and Exam Review of Shift 1,Shift 2 & Shift 3 :

Download RRB Questions Asked 26 April 2016 (Shift 1-2-3)

Download RRB Questions Asked 25 April 2016 (Shift 1-2-3)

Download RRB Questions Asked 24 April 2016 (Shift 1-2-3)

Download RRB Questions Asked 23 April 2016 (Shift 1-2-3)

Download RRB Questions Asked 22 April 2016 (Shift 1-2-3)

Download RRB Questions Asked 19 April 2016 (Shift 1-2-3)

Download RRB Questions Asked 18 April 2016 (Shift 1-2-3)

Download RRB Questions Asked 16 April 2016 (Shift 1-2-3)

RRB 27 April 2016 Questions 3rd Shift (Answer Key)–  RRB NTPC 27 April 2016 1st, 2nd, 3rd Shift Answer Key and Asked Questions Available for all Regions RRB NTPC Answer Key of 27 April 2016 Download pdf Railway 27 April online exam answer key available in pdf format . RRB NTPC Questions 2016 – 27 April Railway GK Questions Asked in Non-Technical Popular Categories Online Examination 2016   … NTPC exam for both morning and evening shift exam 27-4-2016 .

RRB Questions 27 April 2016 Answer Key Railway NTPC Online Exams 2016

Date of Examination / Answer Keys Shift 1Asked Question Shift 2Asked Question Shift 3Asked Question
RRB NTPC Exam 28th March 2016(Shift 1 | Shift 2 | Shift 3) Click Here Click Here Click Here
RRB NTPC Exam 29th March 2016(Shift 1 | Shift 2 | Shift 3) Click Here Click Here Click Here
RRB NTPC Exam 30th March 2016(Shift 1 | Shift 2 | Shift 3) Click Here Click Here Click Here
RRB NTPC Exam 31st March 2016(Shift 1 | Shift 2 | Shift 3) Click Here Click Here Click Here
RRB NTPC Exam 2nd April 2016(Shift 1 | Shift 2 | Shift 3) Click Here Click Here Click Here
RRB NTPC Exam 3rd April 2016(Shift 1 | Shift 2 | Shift 3) Click Here Click Here Click Here
RRB NTPC Exam 4th April 2016
(Shift 1 | Shift 2 | Shift 3)
Click Here Click Here Click Here
RRB NTPC Exam 5th April 2016(Shift 1 | Shift 2 | Shift 3) Click Here Click Here Click Here
RRB NTPC Exam 6th April 2016 (Shift 1 | Shift 2 | Shift 3) Click Here Click Here Click Here
RRB NTPC Exam 7th April 2016 (Shift 1 | Shift 2 | Shift 3) Click Here Click Here Click Here
RRB NTPC Exam 9th April 2016 (Shift 1 | Shift 2 | Shift 3) Click Here Click Here Click Here
RRB NTPC Exam 10th April 2016 (Shift 1 | Shift 2 | Shift 3) Click Here Click Here Click Here
RRB NTPC Exam 11th April 2016 (Shift 1 | Shift 2 | Shift 3) Click Here Click Here Click Here
RRB NTPC Exam 12th April 2016 (Shift 1 | Shift 2 | Shift 3) Click Here Click Here Click Here
RRB NTPC Exam 16th April 2016 (Shift 1 | Shift 2 | Shift 3) Click Here Click Here Click Here
RRB NTPC Exam 18th April 2016 (Shift 1 | Shift 2 | Shift 3) Click Here Click Here Click Here

RRB Clerk ASM Result 2016 Exam

Today we provide the result of online examination of RRB Questions 27 April 2016 Answer Key Railway NTPC Online Exams 2016 . The Exam will be held on 28th April 2016 . Result will be uploaded on official website of RRB .

0 thoughts on “RRB NTPC 28th April 2016 Question Paper , Answer key

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *